ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Ankara Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü  Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cevriye ERGÜL hocamız tarafından İlçemizde görev yapan tüm Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenlerimize "Özel Öğrenme Güçlüğü ve Kaynaştırma Bütünleştirme Uygulamaları " konulu seminer gerçekleştirildik.

Vermiş olduğu değerli bilgileri ve katılımları için hocamız Prof. Dr. Cevriye ERGÜL, Merkez Müdürümüz Mustafa ÇELİK ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönem başı Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışmanlar Koordinasyon Toplantımız Kahramankazan ilçemiz okullarında görev yapan tüm rehber öğretmenlerimizin katılımıyla Rehberlik ve Araştırma Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Yılı BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme İlçe Bilgilendirme Toplantısı Merkez Müdürümüz Sayın Mustafa ÇELİK'in sunumu ile gerçekleştirilmiştir.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM'ın katılımı ile;

İlçemiz İlköğretim Kurum Müdürüleri, okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri ile 1. 2. ve 3. sınıflar Sınıf Öğretmenlerine BİLSEM Tanılama ve Yerleştirme ile ilgili bilgilendirme iş ve işlemleri konusunda bilgiler verildi.

Tanılama, Yerleştirme, Sınav sürecinde tüm öğretmen ve öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

(Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezi)

Ara

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR, Daire Başkanlarımız Sayın Serpil Altuncu VAROL ve Fatih PAÇA'nın katılımlarıyla Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz ev sahipliğinde '' Ankara RAM Müdürleri Toplantısı'' gerçekleştirilmiştir.

Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM'ın da eşlik ettiği toplantı verimli ve işbirliği içinde geçmiştir.

Sayın Genel Müdürümüze, Daire Başkanlarımıza,İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve ev sahipliği yapan Kahramankazan Rehberlik ve Araştırama Merkezi Müdürümüz Sayın Mustafa ÇELİK ile katkı sağlayan Ankara RAM müdürlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Rehber Öğretmeni/Psikolojik Danışmanı olmayan okullarımızdan Hamdi Eriş İlköğretim Okulu öğrencilerine “Hayır diyebilme’ konulu sınıf etkinlikleri ;ailelerine ‘İhmal ve İstismardan Korunma’ konulu seminer psikolojik danışmanlarımız tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak ikinci mesleki etkileşim toplantımızı düzenledik. Mesleki Hedef Belirleme kapsamında “Öğrencilerin Kariyer Gelişimi Sürecinde Psikolojik Danışmanların Rolü” konusunda değerli paylaşımlarıyla mesleki gelişimimize katkıda bulunan TED Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Olcay Yılmaz’a teşekkürlerimizi sunarız.

Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından;

Hamdi Eriş İlkokul/ Ortaokuluna Genel hedef Psikolojik Sağlamlık, yerel hedef Mesleki hedef belirleme ile ilgili etkinlik ve çalışmalar düzenlendi.

Eyl

Eğitimci kimliğiyle ve eğitime verdiği destekle bilenen Kahramankazan Belediye Başkanı sayın Serhat OĞUZ ve çalışma ekibi Kahramankazan Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne ziyarette bulunmuşlardır. Kurum müdürümüz sayın Mustafa ÇELİK ve öğretmenlerimiz tarafından karşılanan Belediye başkanımıza merkezimiz gezdirilmiş ve tanıtımı yapılmıştır.

Acil ihtiyaçlarımızdan biri haline gelen toplantı ve konferans salonunun en kısa sürede hizmete açılması için sayın Belediye başkanımıza açıklamalarda bulunulmuştur.

Salonun açılmasının faydasını ve önemini belirten Sayın Belediye başkanımızla kurum müdürümüz diğer alanlarda da bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.

Ziyaretleri ve egitime verdikleri destekleri için sayın başkanımıza teşekkür ederiz.